Skip to main content

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Tyler Date: Jun 21, 2006 8:12pm
Forum: etree Subject: Re: Mod Help - show not showing

I can replicate what you are talking about:

http://www.archive.org/search.php?query=new%20monsoon%20AND%20mediatype%3Aetree%20AND%20collection%3Aetree&sort=-%2Fmetadata%2Fpublicdate

the 'most recent' show listed is 06-06-2006
http://www.archive.org/details/nm2006-06-06.New_Monsoon_Lexington_KY

which was added on 2006-06-08 13:19:39

I'd assume that the show in question (added on 2006-06-18 03:49:17) just hasen't shown up in the cache yet. but this is a little weird, since I thought that was refreshed every 24 hours, and it's been 72 for this show.

we'll look into this, but for now, i'm sure just sit tight and it will show up.

tyler

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Brad Leblanc Date: Jun 21, 2006 8:15pm
Forum: etree Subject: Re: Mod Help - show not showing

Possibly related to this?

http://www.archive.org/iathreads/post-view.php?id=63503

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Diana Hamilton Date: Jun 22, 2006 4:49am
Forum: etree Subject: Re: Mod Help - show not showing- Frozen

No, related to the policy that New Monsoon reps must approve shows that are not sent by them. It [was] still awaiting approval.

...Quick edit: Just saw the approval in the email, unfreezing along with a couple others! The should appear in the SE within the hour I expect.

This post was modified by Diana Hamilton on 2006-06-22 11:49:48

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: KCMoeJoe Date: Jun 22, 2006 5:52am
Forum: etree Subject: Re: Mod Help - show not showing- Frozen

thanks so much, I guess I'll look at the policy closer next time something just isn't right. thanks folks.